Prima înfrângere pentru echipa Claudiei Pop

Gernika Bizkaia a suferit prima înfrângere stagională în eșalonul de elită al baschetului feminin din Spania. Echipa la care activează Claudia Pop a cedat pe teren propriu, scor 62-67, în duelul cu CB Conquero.

Claudia a avut o prestație excelentă în compania fostei sale echipe. Ea a petrecut 37 minute pe parchet, perioadă în care a înscris 19 puncte și a adăugat 3 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă și a pierdut posesia mingii de trei ori. Românca a comis un fault și a atras trei infracțiuni asupra ei pentru un indice de 23 la eficiență. Remarcabil este faptul că sătmăreanca a avut 8/8 la aruncările de două puncte și 3/3 la cele de pedeapsă.

În urma acestui rezultat, Gernika Bizkaia retrogradează pe locul al 4-lea în ierarhia generală a ligii feminine din Spania, având patru victorii și o înfrângere. Următorul meci pentru echipa româncei este programat pentru duminică, pe terenul echipei Campus Promete.

După cinci etape, Claudia Pop are medii statistice de 13.2 puncte, 4.2 recuperări, 1.4 pase decisive, 1.4 intercepții și 2.0 posesii pierdute pentru 13.2 la eficiență în 30 minute pe meci.. Ea are 49% la aruncările de două puncte, 44% la trei puncte și 80% la linia de pedeapsă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.