Prevederile parteneriatului dintre România și Ungaria cu privire la organizarea EuroBasket 2017

Joi (03.11), la Cluj-Napoca, s-a desfășurat o conferință de presă în cadrul căreia a fost oficializat parteneriatul dintre România și Ungaria cu privire la organizarea grupei de la EuroBasket 2017 ce se va desfășura la Sala Polivalentă din oraș. Evenimentul se va desfășura între 31 august și 7 septembrie 2017.

Este al 2-lea parteneriat important între federațiile de specialitate de la Budapesta și București după cel consemnat cu privire la EuroBasket Women 2015.

eurobasket2017

Prevederile parteneriatului referitor la EuroBasket 2017:

– Ungaria va beneficia de 1.300 bilete la meciul cu România
– Ungaria va beneficia de 3.000 bilete la celelalte patru meciuri pe care le va disputa la Cluj
– Ungaria va beneficia de un total de 3.000 bilete la meciurile în care nu va juca naționala maghiară
– Ungaria va beneficia de 200 de abonamente pentru grupa de la Cluj-Napoca

Informații preluate de pe site-ul oficial al federației maghiare

Abonamentele vor avea valabilitate la 14 meciuri din totalul de 15. Ele nu sunt valabile la confruntarea România vs Ungaria.

Reamintim că România revine la turneul final al EuroBasket după o absență de 30 ani. În schimb, Ungaria s-a calificat pentru turneul final pentru priam dată în ultimii 17 ani.

În grupa de la Cluj-Napoca, pe lângă Ungaria și România, va participa și Croația. Celelalte trei echipe angenate în grupă vor fi stabilite prin tragere la sorți, pe 22 noiembrie, la Istanbul.

Reamintim faptul că Israel a stabilit un parteneriat similar cu Lituania, iar Finlanda cu Islanda. Turcia, a 4-a țară gazdă a turneului final, nu a anunțat numele unui partener până la această oră. Are posibilitatea să o facă până pe 21 noiembrie anul curent.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.