Prestațiile autohtonilor U23 în meciul de deschidere al LNBM 2017/18

Nandor Kuti a fost jucătorul cu cele mai multe minute de joc pentru U-BT Cluj-Napoca, a fost autohtonul care a petrecut cel mai mult timp pe parchet și al 3-lea în ordinea timpului jucat în partida de deschidere a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. El a fost devansat doar de Poter Troupe și Aco Kostoski la numărul total de minute jucate în confruntarea Clujului cu Piteștiul.

Căpitanul echipei naționale U20 masculin a României – câștigătoare a Campionatului European Divizia B ediția 2017 – a ajutat campioana României să se impună în meciul cu BCMU FC Argeș Pitești, scor 85-58.

Kuti a fost utilizat la perimetru, jucând atât la poziția 1, cât și la pozițiile 2-3. Elocventă este acțiunea reușită în deschiderea secvenței decisive, când din postură de mânuitor de minge a reușit o acțiune individuală impresionantă, finalizată cu un slam dunk devastator.

În cele 29 minute și 32 secunde de joc, Kuti a totalizat 8 puncte, având 50% la aruncările din acțiune. El a adăugat 2 intercepții și a pierdut posesia mingii o dată pentru un coeficient de 5 la eficiență, cu 8 la +/-.

Alți jucători U23 autohtoni care au evoluat în primul meci al campionatului:

Marius Ciotlăuș (Pitești) – 15 minute, 55 secunde cu 3 puncte (1/4 din acțiune, 1/2 la libere), 4 recuperări (una ofensivă), 3 intercepții și 2 posesii pierdute pentru 4 la eficiență și -5 la +/-. El a fost liderul echipei sale la intercepție.

Andrei Mureșan (Cluj) – 5 puncte, 2 pase decisive, 5 la eficiență, 15 la +/- în patru minute și 18 secunde de joc.

Anders Teir și Camil Berculescu (Cluj) – câte două minute de joc fiecare. Primul a avut o intercepție și o posesie pierdută, iar cel din urmă a contabiliat 2 pase decisive, o recuperare și o minge pierdută.

Foto: Manases Sandor / www.u-bt.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.