Prestație solidă pentru Vlad Moldoveanu la Palau Blaugrana

Vlad Moldoveanu a avut o prestație ofensivă consistentă la meciul pe care Stelmet Zielona Gora l-a susținut în etapa a 2-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2015/16. Campioana Poloniei a jucat de la egal la egal cu FC Barcelona, însă a avut un final neinspirat de meci pentru a se recunoaște învinsă, scor 78-72.

Compatriotul nostru a fost titularizat la poziția 4 și s-a împerecheat la început cu Aleksandar Vezenkov, pentru ca ulterior să aibă dueluri cu Samardo Samuels. În 24 minute de joc, Moldoveanu a avut 3/3 la aruncările de la distanță, 1/2 din interiorul semicercului și 3/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 14 puncte. Vlad a adăugat 4 recuperări și o intercepție, fără posesie pierdută pentru 13 la eficiență.

Similar primei etape din noua ediție a Euroligii, Vlad Moldoveanu a fost descalificat pentru cinci greșeli personale și nu s-a putut afla pe parchet pe final de meci. De altfel, polonezii au pierdut tot în ultimul minut, similar celor întâmplate la jocul cu Zalgiris Kaunas, în urmă cu o săptămână.

Moldoveanu a fost descalificat la scorul de 72-70 în favoarea echipei sale. Ulteror, Barcelona a înscris opt puncte, iar Zielona Gora nu a reușit să mai modifice tabela de marcaj.

Samardo Samuels a avut 23 puncte, 6 recuperări pentru Barcelona. El a profitat de absența lui Justin Doellman pentru a se face remarcat în ofensiva catalanilor. Tomas Satoransky și Juan Carlos Navarro au avut câte 10 puncte fiecare. Shane Lawal a bifat 7 recuperări ofensive pentru învingători.

Dejan Borovnjak și Mateusz Ponitka au avut câte 15 puncte pentru Zielona Gora.

Meciul a fost transmis în direct la DigiSport.

Barcelona are 1-1 la general, iar Zielona Gora are 0-2.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.