Prestație de excepție și victorie pentru Alex Olah în fața lui Spirou Charleroi

Alex Olah a avut o prestație de excepție în derby-ul Hainaut, câștigat de echipa sa, Belfius Mons, asupra lui Spirou Charleroi. Meciul s-a terminat cu scorul de 98-76.

Partida a fost controlată de echipa compatriotului nostru. Aceasta s-a desprins la 12 lungimi din primul sfert, ecartul crescând constant, la 17, 19, respectiv 22 puncte la capătul următoarelor trei secvențe de joc.

Alexandru Lucian Olah got our Player of the Game selection for his excellent performance for Belfius Mons-Hainaut (officiel) in the win against Spirou.EuroMillions Basketball

Posted by thisisbasketball.tv on 2 Aprilie 2017

În 23 minute dejoc, Alex a avut 10/12 la aruncările din acțiune și 5/6 de la linia de pedeapsă pentru un total de 25 puncte. Olah a adăugat 4 recuperări, 3 pase decisive și un capac pentru 32 la eficiență.

Românul a fost desemnat MVP al partidei. În urma acestui meci, jucătorul în vârstă de 23 ani are medii stagionale de 11.1 puncte, 4.9 recuperări și 1.3 pase decisive în 21.2 minure pe partidă. Olah are procentaje de 51% la două puncte, 28% la trei puncte și 83%la linia de pedeapsă. El a jucat 27 partide în liga belgiană, având 19 titularizări.

Cu 11 victorii și 16 înfrângeri, Belfius Mons se menține pe locul al 8-lea din totalul de zece poziții.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.