Presezon 2017 – Steaua CSM EximBank a jucat un amical de gală cu Steaua Roșie Belgrad

Steaua CSM EximBank București a disputat în cursul serii de marți (12.09), un meci amical în compania Stelei Roșii Belgrad – formație angrenată în Euroliga masculină. Partida a fost adjudecată de ex-iugoslavi cu scorul de 100-70.

Primul act a revenit militarilor cu 25-22, însă continuarea a aparținut belgrădenilor. Ei au trecut la conducere, scorul la jumătatea confruntării fiind de 48-38. După un sfert al 3-lea echilibrat, la capătul căruia diferența a urcat la 12 lungimi, s-a consemnat un sfert decisiv în cadrul căruia Steaua Roșie a realizat un parțial de 31-13.

Luka Lapornik a totalizat 15 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Brandon Taylor a adăugat 13 puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări, dar și 5 posesii pierdute, iar Dragan Zekovic a terminat cu 11 puncte, 3 recuperări pentru bucureșteni.

De notat că în rotația de bază a Stelei au intrat cei șase străini, alăuri de Vlad Negoițescu și Iuri Fraseniuc. Din tabăra militarilor au absentat Cătălin Baciu, dar și antrenorul Jukka Toijala, care a făcut parte din staff-ul tehnic al Finlandei la EuroBasket 2017. Echipa a fost ghidată, similar precedentelor partide din acest presezon, de Sașa Ocokoljic.

🔴🔵Roș-albaștrii au pierdut cel mai important meci amical din acest presezon. La Belgrad, bucureștenii au fost învinși de…

Posted by Steaua Baschet on 12 Septembrie 2017

James Feldeine, jucător transferat de la Panathinaikos Atena, a totalizat 24 puncte, Milko Bjelica a adăugat 19 puncte, Mathias Lessort a terminat cu 14 puncte, 8 recuperări și a atras nouă faulturi, iar „americanii” Jankovic și Jovanovic au avut câte 11 și 10 puncte pentru Steaua Roșie. Campioana Serbiei nu a beneficiat de serviciile lui Pero Antic și Taylor Rochestie, ultimele achiziții ale echipei.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.