Presezon 2017 – Steaua CSM EximBank București a triumfat în primul joc

Steaua CSM EximBank București a susținut primul joc din presezon. Formația ghidată de la distanță de Jukka Toijala – aflat în programul echipei naționale a Finlandei la EuroBasket 2017 – a învins pe KK Zlatibor, scor 81-66. Pe sferturi: 24-24, 22-16, 20-12, 15-14.

Marcatorii formației învingătoare au fost Taylor – 17 puncte, Runkauskas – 13 puncte, Zekovic – 12 puncte, Negoițescu – 11 puncte, Lapornik – 9 puncte, Fraseniuc – 9 puncte, Marinov – 6 puncte, Boone – 5 puncte. Au mai jucat Popa, Petrache și Darwiche. Cel din urmă a aniversat 19 ani chiar în cantonamentul Stelei de la Zlatibor.

Steaua a fost condusă de pe margine de către Sașa Ocokoljic, colaboratorul lui Toijala, cel care a ghidat CSU Asesoft Ploiești spre ultimul titlu național.

Victorie pentru echipa lui Jukka Toijala și Saša Ocokoljić în primul meci disputat în cantonamentul de la Zlatibor. 🔴🔵…

Posted by Steaua Baschet on 9 Septembrie 2017

Potrivit paginii oficiale de Facebook a bucureștenilor, adversarul din primul joc de pregătire s-a modificat în ultimul moment. Inițial militarii ar fi trebuit să se dueleze cu Borac Cacak. În cele din urmă, Steaua CSM EximBank s-a duelat cu KK Zlatibor.

Luni (11.09), Steaua CSM EximBank București întâlnește Bursaspor, din cel de-al 2-lea eșalon al Turciei.

Articole din aceeași categorie

2 comentarii On Presezon 2017 – Steaua CSM EximBank București a triumfat în primul joc

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.