Presezon 2017 – Steaua CSM EximBank București a remizat cu Bursaspor

Steaua CSM EximBank București a terminat la egalitate meciul cu Bursaspor din Turcia. Rezultatul final a fost de 61-61. Pe sferturi: 6-20, 11-10, 22-13, 22-18. Partida s-a desfășurat la Belgrad.

Potrivit paginii de facebook a militarilor jocul s-a încheiat la egalitate în condițiile în care antrenorii celor două echipe au convenit să oprească confruntarea după cele 40 minute regulamentare de joc. Rezultatul final a fost stabilit de către Iuri Fraseniuc, jucător ce a trimis mingea în coș pe sirena ce a anunțat finalul timpului de joc.

Posted by Steaua Baschet on 11 Septembrie 2017

Marcatorii Stelei au fost Boone 5, Marinov 6, Zekovic 11 (2×3), Fraseniuc 5, Runkauskas 15 (3×3), Lapornik 12(2×3), Taylor 7.

Cătălin Baciu, jucător ce a participat la EuroBasket 2017, a absentat din angrenajul Stelei CSM EximBank București.

În altă ordine de idei, SCM U Craiova a anunțat că meciurile cu MZT Skopje au fost anulate. Acestea ar fi trebuit să se desfășoare la Craiova pe 15 și 16 septembrie. Oltenii au anunțat că sunt în căutări pentru găsirea unor alți parteneri de întrecere pentru sfârșitul acestei săptămâni.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.