Presezon 2015 – CSU Sibiu vs Steaua CSM București, scor 58-70

Steaua CSM EximBank București a bifat a 3-a victorie în presezon. Formația din capitală a depășit pe CSU Sibiu, scor 70-58, în cel de-al 2-lea meci al zilei de deschidere la turneul memorial Elemer Tordai, găzduit la Sala Transilvania din Sibiu. Scor pe sferturi: 11-12, 21-14, 17-14, 21-18.

Eric Williams a debutat pentru Steaua cu această ocazie. În schimb, Pankracije Barac și Levi Szijarto au suferit accidentări. Nu este clar de ce natură sunt și nici gravitatea acestora nu a fost anunțată.

eri

Marcatorii Stelei, conforma paginii de facebook a militarilor: Ikovlev 15 puncte, Paul 14 puncte, Amis 11 puncte, Marinovic, Cooper, Roșu, Barac 6 puncte fiecare, Drăgușin, Williams și Nicoară câte 2 puncte fiecare.

Marcatorii Sibiului, conform paginii de facebook a ardelenilor: Hardy 12 puncte, Gilbert 10 puncte, Klassen 9 puncte, Calotă 9 puncte, Evans 9 puncte, Păun 4 puncte, Cioacătă 3 puncte, Amardi 2 puncte.

Din păcate nu am intrat în posesia mai multor informații despre acest meci până la această oră.

Foto: CSU Sibiu

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.