Prelungiri de contracte la nivel de Euroligă

Patru echipe din Euroliga masculină au anunțat prelungirea contractelor pentru câte un jucător din rotația de bază. Este vorba despre Fenerbahce, Panathinaikos, Valencia și Malaga.

Luigi Datome, în vârstă de 29 ani, înalt de 2.03 metri, a semnat un contract cu valabilitate pentru următorii trei ani cu Fenerbahce Istanbul. Jucător de poziția 3, Gigi a avut medii de 9.2 puncte și 3.7 recuperări în 33 meciuri disputate la nivel de Euroligă în sezonul 2016/17.

James Gist a semnat un nou acord cu Panathinaikos Atena. Americanul de 2.07 metri și în vârstă de 30 ani va juca pentru actuala campioană a Greciei în următorii doi ani. Gist evoluează la poziția 4 și a avut medii de 8.5 puncte, 4.3 recuperări și 1.1 intercepții în sezonul 2016/17, unul scurtat de o gravă accidentare musculară.

Francezul Antoine Diot a semnat un nou angajament cu campioana Spaniei, Valencia Basket. În vârstă de 28 ani, jucătorul înalt de 1.92 metri va juca pentru gruparea amintită cel puțin până în vara anului 2019. El a avut medii de 8.7 puncte și 4.4 pase decisive în 14 meciuri la nivel de EuroCup, competiție în care Valencia s-a calificat în finală. Diot este conducător de joc.

Alberto Diaz a semnat un contract cu valabilitate pentru următoarele patru sezoane cu Unicaja Malaga. Baschetbalistul iberic a contribuit cu 4.2 puncte și 2.1 pase decisive la câștigarea de către formația amintită a EuroCup în sezonul 2016/17, rezultat ce o readuce pe Malaga în Euroligă după un singur sezon de absență din această întrecere. Diaz are doar 23 ani, măsoară 1.88 metri și evoluează pe postul de conducător de joc.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.