Precedente ale Meciului 4 în situația de față pentru BC Mureș și CSU Sibiu

BC Mureș și BC CSU Sibiu dispută Meciul 4 din primul tur al playoff-ului LNBM – ediția 2016/17 în cursul serii de sâmbătă (22.04). Partida se va desfășura la Tîrgu Mureș, fiind transmisă în direct la DigiSport.

Formația din Tîrgu Mureș dispută cel de-al 4-lea Meci 4 din istorie aflându-se într-o situație de a fi condusă cu scorul general de 2-1. BC Mureș a învins de două ori în astfel de situații și a pierdut o dată, fiind eliminată. Toate cele trei precedente au cuprins disputarea Meciului 4 la Tîrgu Mureș.

În schimb, CSU Sibiu se află la cel de-al 4-lea Meci 4 în postura de a conduce cu scorul general de 2-1. Gruparea de pe Cibin a câștigat un singur astfel de meci, prin care a pus capăt seriei. În schimb, galben-albaștrii au pierdut de două ori Meciul 4. De altfel în ambele situații după ce a pierdut Meciul 4 echipa din Sibiu a pierdut și Meciul 5, fiind eliminată.

Foto: Csaba Toth / www.bcmures.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.