NBA – Power Ranking Conferința Est la startul sezonului 2017/18

O zi a rămas până la startul sezonului regulat în cea mai puternică întrecere baschetbalistică de pe planetă. Spre deosebire de edițiile anterioare, stagiunea 2017/18 demarează în NBA pe data de 17 octombrie.

A venit momentul să aruncăm o privire asupra raportului de forțe din Conferința Est înaintea primului angajament. Așadar, un Power Ranking în opinie personală cu privire la situația actuală în jumătatea net inferioară din punct de vedere valoric în liga nord-americană.

1. Cleveland Cavaliers

Campioana NBA din 2016 a schimbat conducătorul de joc, însă elementul de bază al succesului înregistrat de această grupare a rămas pe loc. Cât timp LeBron James evoluează în Ohio, Cavs sunt forța principală a Conferinței Est și cel mai sigur pariu pentru Conferința Est în cursa pntru un titlu. Lângă „rege” au venit doi veterani ai ligii, în Dwyane Wade și Derrick Rose, împreună cu un nucleu de bază menținut din sezoanele precedente.

2. Milwaukee Bucks

Cu Jason Kid antrenor, dar mai ales cu Giannis Antetokounmpo în calitate de superstar și lider, Bucks par să fie din nou, după foarte mulți ani, o echipă de top în liga nord-americană. Înaintea începerii sezonului 2017/18, Milwaukee se anunță o grupare capabilă să lupte pentru supremație în Est.

3. Miami Heat

O echipă care s-a concentrat în această vară să-și păstreze piesele de bază. Merge pe mâna jucătorilor cu care a evoluat în ultimul sezon chiar dacă a cheltuit mulți bani pentru a-i păstre pe Dion Waiters, Josh Richardson și James Johnson. Echipa din Florida va conta și pe serviciile lui Goran Dragic, recent câștigător al EuroBasket 2017.

4. Toronto Raptors

Canadienii rămân între echipele favorite la primele patru în sezonul regulat, adică la avantajul terenului propriu în primul tur al playoff-ului într-o conferință tot mai modestă de la un sezon la altul. Raptors continuă cu Kyle Lowry și Serge Ibaka. Toronto mizează pe abilitatea lui DeMar De Rozan, cel mai prolific jucător de semidistanță de la Rip Hamilton. În plus, a fost adus CJ Miles, un jucător deosebit de periculos de la mare distanță.

5. Charlotte Hornets

Trupa lui Michael Jordan a reușit să-l recruteze pe Dwight Howard, însă dincolo de această achiziție, Cody Zeller, Kemba Walker și Michael Kidd Gilchrist par pregătiți pentru a-și face un renume și a dobândi un statut mai apropiat de cel de superstaruri ale ligii. Absența lui Nicolas Batum ar putea reprezenta o mare problemă, cu atât mai mult cu cât francezul vine după un sezon de senzație și după ce a spus pas EuroBasket 2017 pentru a se pregăti de o nouă stagiune solicitantă în NBA. Batum este accidentat și e neclar când va intra.

6. Boston Celtics
7. Washington Wizards
8. Detroit Pistons
9. Philadelphia 76ers
10. New York Knicks
11. Orlando Magic
12. Indiana Pacers
13. Chicago Bulls
14. Atlanta Hawks
15. Brooklyn Nets

NBA – Power Ranking Conferința Vest la startul noului sezon

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On NBA – Power Ranking Conferința Est la startul sezonului 2017/18

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.