Portland înscrie 84 de puncte în primele 24 minute ale unui meci din NBA

lillard

Portland TrailBlazers a triumfat pe terenul lui Denver Nuggets, scor 130-113, într-un meci desfășurat în cursul nopții de miercuri spre joi la Pepsi Center. Meciul a fost controlat cu autoritate de oaspeți.

Blazers s-au desprins la 39-28 în primul sfert, după care au câștigat sfertul al 2-lea cu 45-22, mărnd ecartul la peste 30 de puncte pe tabela de marcaj. De notat că Portland a înscris 84 de puncte în primele 24 minute de joc efectiv. În sfertul decisiv, Denver a limitat proporțiile eșecului câștigând cu 35-19 ultima perioadă de joc.

Statisticienii NBA au precizat la finalul meciului că recordul de puncte marcate de o echipă în prima jumătate a unui meci din NBA este deținut în continuare de Golden State, care a înscris 86 într-o partidă desfășurată pe 5 ianuarie 1986.

Damian Lillard a avut 27 puncte și 9 pase decisive, Robin Lopez a adăugat 19 puncte, alți patru jucători atingând sau depășind borna 12 în dreptul punctelor marcate pentru Blazers. De cealaltă parte, Ty Lawson a avut 32 puncte și 6 pase decisive.

În urma acestui rezultat, Portland ajunge la 6-3, în vreme ce Denver continuă suferința în debutul acestui sezon, având 1-6 la general.

Celelalte rezultate:

Washington vs Detroit 107-103
Atlanta vs Utah 100-97
Boston vs Oklahoma City 94-100
Miami vs Indiana 75-81
New York vs Orlando 95-97
New Orleans vs LA Lakers 109-102
Denver vs Portland 113-130
Minnesota vs Houston 101-113
Phoenix vs Brooklyn 112-104

Foto: Doug Pensinger/Getty Images

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.