Porter Troupe este noul jucător al lui BCM U Pitești

Porter Troupe este noul jucător al lui BCM U Pitești. Americanul se întoarce în România la distanță de un an de la plecare.

În sezonul 2016/17, Troupe a evoluat în Polonia și Lituania. El a terminat stagiunea în calitate de vicecampion al Lituaniei, alături de Lietkabelis Panevezys.

Welcome to #BCMUPitești, Porter Troupe!–> https://www.scmpitesti.ro/porter-troupe-este-noul-jucator-al-lui-bcm-u-pitesti/

Posted by BCM U Piteşti on 26 Iulie 2017

Americanul a jucat cinci meciuri pentru formația amintită, având medii statistice de 5.0 puncte, 1.4 pase decisive și 1.0 recuperări pe partidă pentru 4.4 la eficiență în 17 minute.

În prealabil, Troupe a jucat 21 partide pentru Slam Stal Ostrow, în Polonia, având medii de 6.7 puncte, 1.4 recuperări și 1.4 pase decisive pentru 4.0 la eficiență în 18 minute pe meci.

Mare parte a carierei sale profesioniste, Troupe a jucat pentru Energia Târgu Jiu. El a câștigat Cupa României și a fost component al echipei care s-a clasat pe locul 3 în ediția 2014/16 a FIBA EuroChallenge.

El a mai jucat în România pentru Steaua CSM EximBank București. De asemenea, Troupe a avut angajamente în Canada și Cipru.

Înalt de 1.97 metri, Troupe are 34 ani împliniți. El are șapte sezoane la activ în baschetul românesc.

BCM U Pitești a oficializat legitimările lui Laci Lazar, Andriy Agafonov, Marius Ciotlăuș, Titus Nicoară. De asemenea, îi are sub contract pe Adrian Tudor, Vlad Corpodean și Aleksandar Kostoski. Staff-ul tehnic a rămas neschimbat, fiind condus de către Hristu Șapera, cu Alex Ziguli în calitate de antrenor asistent.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.