Politehnica Iași a terminat faza semifinală a Ligii 1 cu o nouă victorie

Politehnica Iași a dispus de CN Aurel Vlaicu, scor 85-79, într-un meci desfășurat marți (16.05), la Iași. Partida contează pentru faza semifinală a Ligii 1 la baschet masculin – ediția 2016/17 și a opus două echipe calificate pentru turneul final.

Moldoenii s-au instalat la conducere din primul sfert și s-au desprins la nouă lungimi. Continuarea a fost mai echilibrată, cu precizarea că diferența s-a menținut constant pe tabela de marcaj. Bucureștenii au redus puțin din deficit la finalul jocului.

Jones a avut 31 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive, Howard a adăugat 21 puncte, 12 recuperări, 3 pase decisive, iar Roșu a încheiat cu 10 puncte pentru Poli Iași. În replică, Jolliffe a reușit 20 puncte, Mingote a adăugat 12 puncte, iar Craft a terminat cu 10 puncte, 12 recuperări și 3 capace pentru Aurel Vlaicu.

Acesta a fost ultimul meci pentru ambele echipe în faza semifinală. Poli Iași are 11-3 și va încheia faza semifinală pe locul 1 sau 2. În schimb, Aurel Vlaicu București are 8-6, bilanț cu care se va clasa pe locul 4.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.