Politehnica Iași a învins pe terenul lui U Cluj-Napoca și a urcat pe prima poziție a Ligii 1

Politehnica Iași a obținut un nou succes în faza semifinală a Ligii 1 la baschet masculin – ediția 2016/17. Moldovenii s-au impus miercuri (03.05), la Cluj-Napoca, pe terenul Universătiții din localitate. Rezultatul final a fost de 82-74.

Prima repriza a fost adjudecată în manieră categorică de ardeleni, scor 51-34. Replica a venit în secvența a 3-a, printr-un parțial de 32-12 în favaoarea ieșenilor. Aceștia au câștigat și secvența decisivă cu 16-11.

Jermale Jones a totalizat 20 puncte, Tudor George Gîrbea a adăugat 16 puncte, iar Constantin Amărghioalei a terminat cu 15 puncte pentru învingători.

În urma acestui succes, Politehnica Iași ajunge la 9-2 la general și urcă pe prima poziție a clasamentului în faza semifinală, pe care o împarte cu Cuza Sport Brăila. U Cluj re 3-9 la general și se situează pe locul al 6-lea din totalul de opt poziții.

De notat că deși toate echipele mai au de disputat cel puțin două partide, se cunosc deja numele celor patru formații calificate pentru turneul final, de promovare, al Ligii 1 – ediția 2016/17. Alături de Iași și Brăila, la turneul de promovare vor participa Timba Timișoara și CN Aurel Vlaicu București.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.