Playoff-ul LNBM se reia marți (18.04), cu Meciul 3 al seriei dintre Craiova și Cluj

Playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017 se reia. Marți (18.04) este programat Meciul 3 al primului tur din fazele eliminatorii în seria ce opune pe SCM Universitatea Craiova și U-BT Cluj-Napoca.

Partida are loc la Sala Polivalentă din Craiova, cu începere de la ora 17:30. Jocul este transmis în direct la DigiSport.

Scorul general al seriei este de 2-0 după ce în primele două meciuri apărarea oltenilor a fost depășită cu regularitate.

Clujul a marcat 100 de puncte în ambele partide. Formația antrenată de către Mihai Silvășan va miza din nou pe ofensivă, capitol la care strălucește și prin care ascunde anumite carențe din faza de apărare.

Elevii lui Mihai Silvășan sunt întregi. Ardelenii nu au probleme medicale, dar au în componență șase jucători străini. Vaidas Kariniauskas a absentat la primele două jocuri. Rămâne de văzut dacă clujenii doresc să schimbe ceva în alcătuire pentru Meciul 3.

U-BT Cluj-Napoca s-a pregătit în perioada Paștelui la Mediaș. Clujul este blocat prin prisma organizării Campionatului European de gimnastică, astfel încât liderul LNBM a petrecut trei zile în localitatea de pe Târnava Mare.

De cealaltă parte, Craiova este obligată să învingă pentru a-și prelungi sezonul cu cel puțin două zile. Alb-albaștrii au pierdut toate cele patru partide disputate în compania lui U-BT în actualul sezon competițional.

Alb-albaștrii vor fi lipsiți de serviciile lui Darius Hargrove. În aceste condiții, efectivul formației antrenate de Vladimir Vuksanovic cuprinde doar patru jucători străini.

Craiova va încerca să obțină prima victorie într-un meci de playoff. Oltenii au 0-11 la acest capitol.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.