Playoff LNBM – Numărul prezențelor consecutive la activ

Cele opt echipe calificate în playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17 au un trecut diferit. Mai devreme sau mai târziu fiecare grupare se confruntă cu probleme sau cu dificultăți de așa natură încât calificarea în playoff reprezintă o problemă.

Trecem în revistă situația fiecărei echipe calificare în actuala ediție a playoff-ului LNBM prin prisma numărului de prezențe consecutive la activ în fazele eliminatorii.

Mihai Silvășan, omul care se află la cel de-al 15-lea playoff din carieră, toate cu Clujul, în funcții și/sau roluri diferite

U-BT Cluj-Napoca s-a calificat pentru a 19-a oară consecutiv în playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin. Ultima dată când ardelenii nu au pătruns între primele opt echipe ale țării s-a întâmplat în 1998, când echipa de pe Someș s-a clasat pe locul 11.

BC Mureș se află la cel de-al 8-lea playoff consecutiv în campionatul național al României la baschet masculin.

CSM CSU Oradea abordează cel de-al 7-lea playoff consecutiv în LNBM.

Steaua CSM EximBank București se califică în playoff-ul Ligii Naționale pentru a 3-a oară în succesiune.

BC CSU Sibiu și SCM Universitatea Craiova se află la cea de-a 2-a participare succesivă fiecare în fazele eliminatorii.

BC SCM Timișoara și BCM U Pitești nu au jucat în playoff-ul LNBM în sezonul precedent. Ambele revin în fazele eliminatorii după un an de absență.

Foto: Roby Boros

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.