NBA – Playoff-ul a început cu emoții pentru Cleveland, Giannis dezlănțuit și Spurs la turație maximă

Cleveland Cavaliers au câștigat meciul de deschidere al playoff-ului NBA. Campioana în exercițiu, cap de serie numărul 2 în Conferința Est, a învins Indiana Pacers, scor 109-108, în transmisiune directă a Dolce Sport.

CJ Miles a avut posibilitatea să furnizeze surpriza, însă aruncarea acestuia în penultima secundă a timpului de joc a fost imprecisă, astfel încât Pacers nu au reușit să răstoarne situați pe tabela de marcaj în pofida unei reveniri spectaculoase pe finalul partidei, ce a cuprins un parțial de 24-17. Cavaliers câștigaseră primele trei secvențe la diferențe de cinci, două și un punct.

LeBron James a totaliat 32 puncte, 13 pase decisive, 6 recuperări și 3 intercepții. Kyrie Irving a adăugat 23 puncte, 6 pase decisive, iar Kevin Love a bifat 17 puncte pentru campioni. În replică, Paul George a bifat 29 puncte și 7 pase decisive, Lance Stephenson a adăugat 16 puncte, 7 recuperăr, iar Jeff Teague a terminat cu 15 puncte, 4 pase decisive.

Foto: Mark Blinch/NBAE via Getty Images

Milwaukee Bucks au realizat break-ul în jocul de deschidere al seriei cu Toronto Raptors. Meciul din Canada s-a termint cu corul de 97-83. Echipa antrenată decătre Jason Kidd a început mai bine meciul, dar Raptors conduceau la pauză cu cinci puncte. Repriza secundă a fost controlată de Milwaukee, care a izbutit un parțial de 51-32 în ultimele 24 minute de joc efectiv.

Giannis Antetokounmpo (foto) a bifat 28 puncte, 8 recuperări, alți cinci jucători de la Bucks având 10 sau mai multe puncte marcate. DeMar DeRozan a replicat cu 27 puncteși 8 recuperări pentru Raptors.

San Antonio Spurs au spulberat pe Memphis Grizzlies, scor 111-82, în primul joc de playoff din Conferința Vest. „Urșii” au înscris 30 puncte și s-au desprins la două posesii în primele 12minute de joc, însă texanii au replicat, instalându-se la conducere până la pauză, scor 52-49. Lucrurile s-au schimbat radical în repriza secundă, când Spurs au marcat 59 puncte și au încasat doar 33.

Kawhi Leonard a reușit 32 puncte, 5 pase decisive, LaMarcus Aldridge a adăugat 20 puncte, 6 recuperări, iar Tony Parker a terminat cu 18 puncte pentru învingători. Marc Gasol a izbutit 32 puncte, 5 recuperări și 2 capace, iar Mike Conley a terminat cu 13 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări și 3 intercepții pentru Grizzlies.

Video: NBA (YouTube)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.