BCM U Pitești a oficializat legitimarea lui Nick Russell

Nick Russell este noul jucător al lui BCM U Pitești. Acesta este american, măsoară 1.93 metri, are 26 ani și evoluează la pozițiile 1-2.

Spotivul originr din Dallas a evoluat ultima dată pentru Apollon Patras, în primul eșalon baschetbalistic al Greciei. Potrivit scmpitesti.ro, el a avut medii de 7.7 puncte, 3.1 recuperări și 1.8 pase decisive în 20 minute pe partidă. Russell a bifat 15 prezențe în campionatul elen.

Îi spunem bun venit în familia alb-violetă lui #NickRussell!Welcome to BCM U, Nick Russell! –> https://www.scmpitesti.ro/nick-russell-este-noul-fundas-al-lui-bcm-u-pitesti/

Posted by BCM U Piteşti on 12 Septembrie 2017

Russell a jucat câte două sezoane în NCAA pentru Kansas State și Southern Methodist. El a jucat la nivel profesionist în Cipru și Germania, câștigând Cupa Ciprului în sezonul 2014/15.

BCM U Pitești are cinci jucători străini în acest moment. De notat că pe parcursul ultimelor zile argeșenii s-au despărțit de Adrian Tudor și Alexandru Neguț.

Prin această legitimare, lotul lui BCM U Pitești se prezintă în felul următor:

Fundași – Aco Kostoski, Porter Troupe, Nick Russell, Dragoș Onea
Extreme – Matti Nuutinen, Vlad Corpodean, Marius Ciotlăuș, Mihai Căprărescu
Pivoți – Andriy Agafonov, Titus Nicoară, Laszlo Lazar, Lucian Chirof, Adrian Oprea.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.