BCM U Pitești se impune în duelul cu Steaua și urcă pe locul 4

BCM U Pitești a învins Steaua CSM EximBank București, scor 72-67, în ultimul meci al etapei inaugurale din TOP 6. Partida s-a desfășurat la Sala Sporturilor Trivale, în cursul serii de sâmbătă (04.03), fiind transmisă în direct la DigiSport.

Jocul  cuprins șapte schimbări la conducere și zece situații de egalitate. Niciuna dintre echipe nu a izbutit să se desprindă la mai mult de două posesii, excepție făcând o perioadă în care argeșenii au construit un avantaj de opt lungimi.

Steaua a dominat la recuperare ofensivă (17-7), dar Piteștiul a avut superioritate la aruncări. De notat cămilitarii au reușit o singură intercepție în 40 minute de joc efectiv.

Aleksandar Mladenovic a totalizat 23 puncte și 5 recuperări, Vincent Hunter și Pavel Marinov au adăugat câte 12 puncte, iar Aleksandar Kostoski a încheiat cu 11 puncte, 8 pase decisive pentru învingători. De cealaltă parte. Marius Runkauskas a reușit 19 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, iar Nikola Malesevic a terminat cu 15 puncte, 7 recuperări pentru Steaua CSM EximBank.

La Steaua a debutat Iuri Fraseniuc. Acesta a avut un minut și jumătate de joc, perioadă în care nu a reușit să se remarce din punct de vedere statistic.

BCM U Pitești are 10-9 la general și se situează pe locul 4 în clasamentul general. În schimb, Steaua CSM EximBank are 12-7 și coboară pe locul al 3-lea.

În etapa următore, Steaua poate să revină pe locul 2 dacă învinge Sibiul. În schimb, argeșenii se deplasează la Cluj-Napoca, acolo unde au învins în prima fază a actualei ediții de campionat.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.