BCM U Pitești a anunțat legitimarea lui Marius Ciotlăuș

Marius Ciotlăuș este noul jucător al lui BCM U Pitești. Născut în ianuarie 1996, acest jucător va fi elegibil să evolueze ca sportiv U23 în următoarele două sezoane la nivelul Ligii Naționale. De altfel, părțile au parafat un acord cu valabilitate pentru următorii doi ani.

Înalt de 1.94 metri, Ciotlăuș evoluează la poziția 3. El sosește de la Dinamo București, formație alături de care a jucat zece meciuri în sezonul precedent, având medii de 0.7 puncte, 2.4 recuperări, 0.6 intercepții pentru 1.9 la eficiență în aproximativ zece minute pe partidă.

Ciotlăuș a început sezonul precedent alături de Baia Mare, însă după retragerea acestei echipe a trecut la Dinamo București. El a mai jucat pentru U-Mobitelco Cluj-Napoca șiSCM U Craiova în primul eșalon al României.

Al doilea transfer al zilei!Bine ai venit în familia BCM U Pitești, #MariusCiotlăuș! –> https://www.scmpitesti.ro/marius-ciotlaus-a-semnat-cu-bcm-u-pitesti/

Posted by BCM U Piteşti on 15 Iulie 2017

La ora actuală, BCM U Pitești are următorii jucători sub contract:

Fundași – Aco Kostoski, Adrian Tudor
Extreme – Vlad Corpodean, Marius Ciotlăuș
Pivoți – Laci Lazar, Andriy Agafonov

Hristu Șapera este antrenor principal, iar Alex Ziguli rămâne secundul acestuia.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.