Phoenix Galați se desparte de Milan Milovanovic

Phoenix Galați a oficializat despărțirea de Milan Milovanovic. Pivotul ex-iugoslav se desparte de dunăreni la distanță de patru luni de la startul colaborării.

În 11 partide disputate la nivelul Ligii Naționale, sportivul amintit a avut medii statistice de 9.6 puncte, 5.3 recuperări, 1.0 intercepții și 1.0 pase decisive cu 2.2 posesii pierdute pentru 8.9 la eficiență. Milovanovic a fost titularizat de zece ori și a avut 22:40 minute pe partidă, cu procentaje de 47% la aruncările din acțiune și 56% la linia de pedeapsă.

“Ca antrenor niciodată nu poți să te bucuri când pleacă un jucător de la echipă. Am decis de comun acord că e mai bine atât pentru el, cât și pentru club să plece să joace în altă parte. A primit o ofertă de la o echipă puternică, aici nu s-a putut adapta cum ne-am fi dorit cu toții, așa că cea mai bună soluție a fost să reziliem pe cale amiabilă. Îi urez mult success în continuare, știu că e un jucător valoros și că poate să-și dovedească toate calitățile la noul său club” a declarat antrenorul Florin Nini pe marginea plecării lui Milovanovic, conform paginii de facebook a clubului gălățean.

Prin urmare, Phoenix Galați are cinci străini sub contract. Venirea recentă a lui Tony Gugino este dublată de despărțirea de Milovanovic.

În prezent, Phoenix Galați are un bilanț general de 4-7 în LNBM și se află la prima serie de două victorii consecutive în actuala ediție de campionat.

Foto: Phoenix Galati (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.