Phoenix Galați a lansat cardurile de membru pentru suporteri

Fanii Phoenix Galați pot deveni, începând cu această săptămână, membrii oficiali ai clubului. Phoenix a lansat un program prin care suporterii pot susține financiar echipa prin achiziționarea unor carduri de membru. În schimb, aceștia vor avea de o serie de beneficii atât din partea clubului cât și a partenerillor oficiali.

Există 4 tipuri de carduri: Gold, Red, Blue și White, la prețurile de 500, 300, 150, respectiv 50 lei.

carduri membru phoenix galatiSuporterii care își vor achiziționa un card Gold vor beneficia de kit de suporter în culorile clubului Phoenix, program de meci gratuit la jocurile de pe teren propriu, invitație electronică înaintea fiecărui meci de pe teren propriu, reducere 25%  la toate produsele clubului Phoenix, reducere din partea partenerilor clubului Phoenix, drept de vot pentru “Jucătorul lunii” și înmânarea premiului din partea unui membru gold, participarea la sesiuni foto și de autografe organizate special pentru membrii clubului, participarea la antrenamente deschise pentru membrii clubului, participarea gratuită la concursuri cu premii organizate de către clubul Phoenix, posibilitatea de a participa la o cină cu jucătorul favorit (prin tragere la sorți), card personalizat, produse promoționale special realizate pentru membrii gold, drept de vot pentru alegerea modelului de echipament de joc, newsletter cu toate noutățile clubului (transferuri în premieră, informații utile, etc), promoție alert.

Fanii care își vor achiziționa un card Red vor beneficia de tricou oficial în culorile  Phoenix (T-shirt), program de meci gratuit la jocurile de pe teren propriu, invitație electronică înaintea fiecărui meci de pe teren propriu, reducere 15%  la toate produsele clubului Phoenix, drept de vot pentru “Jucătorul lunii”, participarea la sesiuni foto și de autografe organizate special pentru membrii clubului, participarea la antrenamente deschise pentru membrii clubului, participarea gratuită la concursuri cu premii organizate de către clubul Phoenix, reducere din partea partenerilor clubului Phoenix, card personalizat, drept de vot pentru alegerea modelului de echipament de joc, newsletter cu toate noutățile clubului (transferuri în premieră, informații utile, etc).

suporteri phoenix galati

Cardul Blue oferă posesorilor: fular/eșarfă în culorile clubului Phoenix, program de meci gratuit la jocurile de pe teren propriu, invitație electronică înaintea fiecărui meci de pe teren propriu, reducere 10%  la toate produsele clubului Phoenix, drept de vot pentru “Jucătorul lunii”, participarea la sesiuni foto și de autografe organizate special pentru membrii clubului, participarea la antrenamente deschise pentru membrii clubului, participarea gratuită la concursuri cu premii organizate de către clubul Phoenix, reducere din partea partenerilor clubului Phoenix, card personalizat, newsletter cu toate noutățile clubului (transferuri în premieră, informații utile, etc).

Cei ce își vor achiziționa un card White vor primi produs promoțional Phoenix, program de meci gratuit la jocurile de pe teren propriu, invitație electronică înaintea fiecărui meci de pe teren propriu, reducere 5%  la toate produsele clubului Phoenix, drept de vot pentru “Jucătorul lunii”, participarea la sesiuni foto și de autografe organizate special pentru membrii clubului, participarea la antrenamente deschise pentru membrii clubului, participarea gratuită la concursuri cu premii organizate de către clubul Phoenix, reducere din partea partenerilor clubului Phoenix, card personalizat, newsletter cu toate noutățile clubului (transferuri în premieră, informații utile, etc).

Mai multe detalii AICI.

Clubul, care de curând și-a lansat și noul site, trebuie felicitat pentru această inițiativă. Îmi place ideea ca jucătorul lunii să fie votat de membrii clubului și mai ales ca trofeul să fie oferit de un membru Gold. Nu îmi place însă că unul dintre beneficii este un newsletter, deoarece cred că interesul clubului este ca un astfel de produs să ajungă la cât mai mulți suporteri, nu doar la cei care și-au achiziționat card.

Foto: Phoenix Galați

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.