Phil Pressey a semnat cu FC Barcelona

Phil Pressey este noul jucător al echipei FC Barcelona Lassa. Americanul în vârstă de 26 ani, înalt de 1.83 metri este fundaș. El a semnat un contract pe un an cu opțiune pentru al 2-lea.

Pressey se află la prima experiență în Europa. După ce și-a încheiat activitatea în NCAA, Phil a evoluat patru sezoane în SUA. El a jucat pentru echipe din NBA și NBDL. În ultimul sezon, a avu medii de 18 puncte, 8.1 pase decisive și 2.1 intercepții în 46 meciuri disputate pentru Santa Cruz în NBDL.

Prin această legitimare devine limpede că FC Barcelona se va despărți de Tyrese Rice. Pressey este un profil similar cu Rice. De asemenea, catalanii au legitimat un alt fundaș, în persoana lui Thomas Heurtel. În plus, staff-ul tehnic speră în recuperarea lui Pau Ribas, astfel încât gruparea blaugrana are deja suficiente opțiuni la poziția 1, fără a mai miza pe serviciile lui Rice, un jucător extrem de costisitor.

Acesta este cel de-al 4-lea transfer perfectat de FC Barcelona. Primele trei sunt Thomas Heurtel, Adrien Moermann și Pierre Oriola. Noul antrenor al echipei este Sito Alonso.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.