Peste 5.000 bilete vândute pentru grupa de la Cluj-Napoca din cadrul EuroBasket 2017

Federația Română de Baschet anunță că până la ora actuală au fost vândute deja peste 5.000 de bilete la meciurile din cadrul celui mai mare eveniment sportiv ce se va organiza vreodată în România, FIBA EuroBasket 2017, în mai puțin de o lună de la punerea în vânzare a biletelor.

Iubitorii sportului mai au doar 26 de zile în care își mai pot cumpăra bilete la prețuri reduse cu până 45%, până pe 22 noiembrie 2016, pe www.eurobasket2017tickets.ro sau în rețelele Eventim, MyTicket și BLT.

eb2017

De notat că România va găzdui o grupă de la EuroBasket 2017 la Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura între 31 august și 7 septembrie. Cert este că din grupa României va face parte Croația. De asemenea, sunt șanse foarte mari ca Ungaria să fie partenerul țării noastre în organizarea evenimentului, lucru ce înseamnă că și țara vecină va face parte din grupa României.

Tragerea la sorți pentru ocuparea celorlalte locuri din grupă va avea loc pe 22 noiembrie anul curent, la Istanbul.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.