Peste 3000 de sârbi au susținut Steaua Roșie în victoria de la Milano!

Steaua Roșie Belgrad a fost susținută de peste 3.000 suporteri în victoria repurtată la Mediolanum Forum din Milano, în etapa a 26-a din sezonul regulat al Euroligii masculine. Campioana Serbiei a învins-o pe cea a Italiei cu corul de 78-71.

Jocul a fost controlat de elevii lui Dejan Radonjic. Ei s-au desprins la 15 puncte din primul sfert. EA7 Milano a câștigat următoarele trei sferturi, însă Steaua Roșie a rămas în controlat până la finalul confruntării, în pofida faptului că diferența de pe tabela de marcaj s-a înjumătățit până la final.

Ognjen Kuzmic a reușit 15 puncte, 7 recuperări, Marko Simonovic a adăugat 13 puncte, 4 recuprări, iar Marko Guduric a terminat cu 12 puncte, 5 pase decisive pentru învingători. În replică, Ricky Hickman a avut 14 puncte pentru lombarzi.

Steaua Roșie Belgrad are 15-11 la general și se situeză pe locul al 6-lea în Euroligă. Sârbii au șanse mari de a se califica din nou în playoff-ul competiției în pofida faptului că pentru a 3-a oară consecutiv au cel mai mic buget din această întrecere.

EA7 Milano, club ce are un buget cu de trei ori mai mare decât al lui Steaua Roșie, este eliminată din calcule pentru un loc în playoff. Italienii au 7-19 la general și se situează pe ultimul loc în Euroligă!

Video: Matt White
Foto: euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.