Pavel Marinov a semnat în LNB Pro B

BCM U Pitești a anunțat faptul că Pavel Marinov va încheia sezonul competițional 2016/17 în cel de-al 2-lea eșalon din Franța. Extrama bulgară a ajuns la un acord cu Lille Metropole Basket.

Pavel Marinov, cel mai bun marcator al echipei noastre, va termina ediția competițională în Franța, la Lille Métropole…

Posted by BCM U Piteşti on 21 Aprilie 2017

În 31 meciuri disputate pentru argeșeni, Marinov a avut medii statistice de 14.5 puncte, 4.4 recuperări, 4.0 pase decisive și 0.8 intercepții pentru 14.7 la eficiență în 31:15 minute pe meci. El a fost liderul echipei sale la puncte marcate, faulturi obținute și aruncări libere executate.

Posesor al unui fizic impresionant, Pavel Marinov este unul dintre cei mai compleți jucători pe faza ofensivă care au evoluat în ultimii ani în LNBM. El are capacitatea de a pătrunde, a terminat sezonul cu un procentaj de 38% la aruncările de trei puncte și a fost al 2-lea creator din echipă.

Marinov a jucat în sezonul 2015/16 pentru Dinamo București.

Lille are 16-12 la general și se situează pe locul al 4-lea în LNB Pro B. Antrenorul echipei este Neno Asceric, fostul antrenor al lui Szolnok Olaj KK. Mai sunt șase etape din sezonul regulat în liga a 2-a din Hexagon după care va începe playoff-ul.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.