Partizan Belgrad revine în EuroCup

Liga Adriatică va avea trei reprezentante în următoarea ediție a EuroCup. Data limită pentru aplicarea pentru unul dintre locurile rezervate acestei competiții este 9 iunie 2017.

Potrivit eurohoops.net, cele trei grupări care au aplicat pentru un loc în EuroCup sunt campioanele Croației și Muntenegrului, în speță Cedevita Zagreb și Buducnost Podgorica, iar al 3-lea loc este solicitat de Partizan Belgrad.

Reamintim faptul că Partizan s-a retras din EuroCup în sezonul precedent după tragerea la sorți. Acest lucru s-a datorat amenințărilor făcute de federația de specialitate a Serbiei, sub presiunea FIBA. Astfel, celebrul club belgrădean s-a înscris în Basketball Champions League.

De altfel, Partizan a fost unul dintre cele trei cluburi pentru care FIBA a deschis o grupă suplimentară în Basketball Champions League. Celelalte două au fost Stelmet Zielona Gora și Aris Salonic.

Liga Adriatică este una dintre ligile care au trei locuri asigurate în următoarea ediție EuroCup. Celelalte sunt Rusia și Spania.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.