Partizan Belgrad a învins rivala în etapa a 9-a din Superliga Serbiei

Partizan Belgrad a învins Steaua Roșie, scor 78-77, într-un meci contând pentru Superliga Serbiei. Confruntarea s-a desfășurat joi (18.05).
Novica Velickovic a marcat coșul victoriei, cu o aruncae de două puncte, spre finalul timpului de joc. În prealabil, Mihajlo Andric a egalat cu o aruncare de trei puncte, după care Marko Guduric a împărțit două libere pentru a aduce Stelei Roșii un avantaj de un punct.

Echipa lui Dejan Radonjic a controlat situația pe tabela de macaj în primele trei sferturi. Steaua Roșie conducea cu 21-16 la prima pauză, 41-38 după 20 minute de joc, respectiv 62-56 la intrarea în secvența decisivă. Ultimele zece minute au consemnat un parțial de 22-15 în favoarea lui Partizan.

Will Hatcher a totalizat 16 puncte, 4 pase decisive, Novica Velickovic a contabiliat 16 puncte, 7 recuperri și 3 pase decisive pentru învingători. În replică, Marko Simonovic a totalizat 20 puncte, 5 recuperări, iar Marko Guduric a adăugat 13 puncte, 4 pase decisive pentru Steaua Roșie.

Este primul eșec pentru campioana Serbiei în Superliga din acest sezon. În urma acestui rezultat ambele echipe au 8-1 la general. Locul 3 aparține lui FMP, posesoare a unui bilanț general de 6-3.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.