Un parțial de 15-0 aduce victoria lui Brose Baskets în meciul cu Olympiacos Pireu

Brose Baskets Bamberg a revenit spectaculos în sfertul decisiv al partidei cu Olympiacos Pireu pentru a se impune, scor 67-65, în etapa a 12-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2017/18. Campioana în exercițiu a Germaniei a reușit un parțial de 17-7 în sfertul al 4-lea.

După un prim sfert echilibrat, adjudecat de amfitrioni cu 15-14, Olympiacos a explodat în faza ofensivă și a trecut la control. Scorul la pauză era de 40-32 în favoarea elenilor. Diferența de opt lungimi s-a menținut până la intrarea în secvența decisivă.

Cel mai mare ecart a fost de 12 puncte, consemnat în sfertul al 3-lea. În plus, Olympiacos conducea cu scorul de 62-52, când pe timpul de joc erau mai puțin de șase minute. A urmat un parțial de 15-0 pentru Brose, care s-a desprins al două posesii cu 49 secunde înainte de final.

Janis Strelnieks a oprit seria negativă a noii sale echipe cu un coș de trei puncte împotriva echipei de la care a venit în vară. Germanii au irosit ultima aruncare din meci, iar Olympiacos a avut o ultimă posesie de 11 secunde. Mingea a ajusn la Brian Roberts, însă aruncarea de pe semicerc a acestuia a fost imprecisă și meciul s-a terminat cu succesul elevilor lui Andrea Trinchieri.

Dorell Wright a totalizat 20 puncte, 7 recuperări, Augustine Rubit a adăugat 15 puncte, iar Daniel Hackett a terminat cu 13 puncte, 6 recuperări pentru Bamberg. În replică, Georgios Printezis a reușit 12 puncte, 7 recuperări, Vassilis Spanoulis a adăugat 11 puncte, 4 pase decisive, iar Kyle Wiltjer a terminat cu 10 puncte pentru Olympiacos.

Brose Baskets are 6-6 la general după acest succes. În schimb, Olympiacos Pireu nu profită de eșecul lui Fenerbahce și irosește șansa de a se desprinde în clasamentul Euroligii. Formația elenă are 9-3 la general, văzându-și oprită o serie de cinci victorii consecutive.

Foto: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.