Ousmane Barro a semnat cu U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Ousmane Barro a fost anunțat drept noul pivot al echipei U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. El se alătură deținătoarei Cupei României din postură de triplu vicecampion al țării.

Senegalezul a petrecut două sezoane și jumătate alături de BC Mureș, formație cu care a disputat trei finale de Liga Națională. De asemenea, Barro a jucat un sezon pentru BCM U Pitești în țara noastră.

El se alătură lui Kyndall Dykes și Filip Adamovic, alături de care a evoluat în sezonul 2014/15, la formația din Tîrgu Mureș și cu care a disputat atât finala campionatului, cât și a cupei. În plus, africanul a performat impresionant în sezonul 2012/13, atunci când l-a avut drept conducător de joc pe Branko Cuic, noul team manager al formației de pe Someș.

barro

Jucător de poziția 5, Barro a avut medii de 10.6 puncte, 6.2 recupeărri, 1.4 pase decisive, 0.9 intercepții și 0.7 capace pentru 14.9 la eficiență în 44 partide pe parcursul sezonului încheiat în urmă cu trei săptămâni. El a avut procentaje de 61% la aruncările de două puncte, 17% la trei puncte și 81% la linia de pedeapsă.

Barro devine al 2-lea transfer anunțat de Cluj. Primul a fost cel al lui Vlad Moldoveanu.

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca va evolua în Champions League ori în FIBA Europe Cup în sezonul 2016/17.

Foto: Csaba Toth / www.bcmures.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.