CSM CSU Oradea a învins BCM U Pitești

CSM CSU Oradea a depășit pe BCM U Pitești, scor 104-65, în primul meci din penultim etapă în TOP 6 la nivelul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Jocul s-a desfășurat sâmbătă (01.04), la Arena Antonio Alexe.

Jocul a fost controlat de bihoreni. Ei s-au desprins la zece lungimi în primul act, după care argeșenii au replicat. Oradea s-a menținut în avantaj pe fondul unei execuții ofensive consistente. La pauză scorul era de 54-42. Gazdele s-au desprins decisiv pe parcursul sfertului 3. De altfel, în repriza secundă s-a consemnat un parțial de 50-23.

Oradea a avut 62% la aruncările de două puncte și a terminat meciul cu un plus de nouă procente la aruncările din acțiune. Învingătorii au avut superioritate la recuperări (44-30, cu 19-8 la cele ofensive), pase decisive (33-17), posesii pierdute (8-18) și intercepții (10-5).

Sean Denison a avut 18 puncte, 6 recuperări, Sean Barnette a adăugat 17 puncte, 9 recuperări, 6 pase decisive, Martin Zeno a încheiat cu 16 puncte, 4 recuperări, iar Will Franklin a totalizat 10 pase decisive și 18 la eficiență cu doar cinci aruncări la coș. În replică, Aleksandar Mladenovic a reușit 14 puncte, 5 recuperări pentru Pitești.

CSM CSU Oradea își consolidează poziția a 4-a în ierarhia generală, avnd 15-12 la general. Bihorenii depind de rezultatul meciului dintre CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca, pentru a mai spera la locul 3 înaintea playoff-ului.

BCM U Pitești are 11-16 la general și se situează pe locul al 6-lea în LNBM.

În ultima etapă, BCM U Pitești primește vizita Timișoarei, iar CSM CSU Oradea se deplasează la Sibiu.

Foto: Roby Boros

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.