CSM CSU Oradea s-a impus la Piteşti

CSM CSU Oradea a învins la Piteşti, scor 86-76, într-un meci contând pentru etapa a 26-a din sezonul regulat al Ligii Naţionale de baschet masculin – ediţia 2016/17. Jocul s-a desfăşurat miercuri (15.03), fiind transmis la DigiSport.

Echipa lui Cristian Achim a avut iniţiativa aproape în permanenţă pe tabela de marcaj. Piteştiul nu a renunţat la luptă, dovadă în acest sens fiind revenirea de la -15 puncte în sfertul decisiv la doar două posesii pe tabela de marcaj. CSM-ul a gestionat finalul şi s-a impus la o diferenţă de zece lungimi.

Argerşenii au avut superioritate la recuperare. În schimb, Oradea a controlat toate celelalte capitole statistice. Raportul intercepţiilor şi posesiilor pierdute a fost net favorabil bihorenilor. Ei au obţinut mari avantaje de pe urma acestora, marcând cu generozitate pe tranziţie şi contraatac. De aici au rezultat şi cele 25 pase decisive.

Will Franklin a avut doar patru aruncări din acţiune, dar a terminat cu 17 la eficienţă. Jocul colectiv al bihorenilor i-a pus
în valoare pe Sean Denison şi Titus Nicoară. Cei doi pivoţi au avut 28 aruncări din acţiune şi au terminat cu câte 19 puncte marcate.

Pavel Marinov a replicat cu 18 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, iar Aleksandar Mladenovic a izbutit 14 puncte. Aleksandar Kostoski şi Tomislav Gabric au terminat cu câte 12 puncte.

Bihorenii au 12-10 la general după acest succes. În schimb, argeşenii au ajuns la 10-12.

Etapa a 27-a cuprinde confruntarea dintre Oradea şi Sibiu, respectiv cea dintre Timişoara şi Piteşti.

Foto: Roby Boros

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.