Olympiacos Pireu rezistă unei reveniri târzii, dar spectaculoase din partea lui Fenerbahce Istanbul

Olympiacos Pireu a depășit pe Fenerbahce Istanbul, scor 71-62, în ultima etapă din turul sezonului regulat în Euroliga masculină – ediția 2016/17. Partida a fost transmisă în direct la DigiSport 2.

Jocul a fost controlat de către elevii lui Giannis Sfairopoulos. Ei s-au desprins la 18-9 în primul sfert. Diferența a continuat să crească, ajungându-se la un ecart maxim de 23 puncte, scor 54-31, în minutul 28.

Turcii au replicat pe parcursul secvenței decisive. Ei au reușit să se apropie la 65-61 cu două minute înainte de final. Fenerbahce a avut posesia mingii, dar Bobby Dixon a fost imprecis de pe semicerc, aruncare cu care trupa lui Zeljko Obradovic s-ar fi putut apropia la un singur punct. La faza imediat următoare, Vassilis Spanoulis a înscris pe pătrundere și a desprins decisiv pe Olympiacos.

Matt Lojeski a avut 14 puncte, Ioannis Papapetrou a adăugat 12 puncte, Erick Green a terminat cu 11 puncte, iar Khem Birch a izbutit 10 puncte, 13 recuperări, 2 intercepții pentru Olympiacos. În replică, Jan Vesely a reușit 22 puncte, 10 recuperări, iar Kostas Sloukas și Luigi Datome au avut câte 10 puncte, primul cu 6 pase decisive, iar al 2-lea cu 5 recuperări.

De notat că Pero Antic și Kostas Sloukas au câștigat Euroliga alături de Olympiacos Pireu. Ei au fost adversari ai echipei elene în această confruntare.

Elenii au jucat fără Daniel Hackett și Giorgos Printezis, accidentați. De asemenea, Dominic Waters, transferat în urmă cu o zi, nu a evoluat pentru Olympiacos. De cealaltă parte a absentat Bogdan Bogdanovic.

Olympiacos Pireu termină turul cu 10-5 la general, la egalitate cu Real Madrid, pe locurile 2-3. Fenerbahce Istanbul are 9-6 și se află pe locul al 4-lea în ierarhia generală.

Foto: euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.