Olympiacos Pireu – Echipa cu cei mai titrați jucători în componență

Olympiacos Pireu este calificată la turneul final al Euroligii masculine pentru a 3-a oară în ultimii patru ani. Jucătorii autohtoni cu experiență din lotul echipei elene au fost prezenți la precedentele două, ambeel încheindu-se în triumf pentru alb-roșii.

De altfel, Olympiacos însumează cinci jucători și 11 titluri la nivel de Euroligă. Nicio altă echipă de la Final Four-ul din acest an nu se poate mândri cu atâția jucători titrați.

Vassilis Spanoulis are trei participări la turneul final. Toate s-au terminat cu victoria echipei sale. El are un trofeu cu Panathinaikos și două cu Olympiacos.

Kostas Sloukas este prezent la F4 pentru a 5-a oară. El are două trofee câștigate.

Tot două trofee câștigate are și Giorgos Printezis, însă acesta are trei prezențe la turneul final.

Vangelis Mantzaris și Dimitris Katsivelis au câte două participări, ambele încheiate cu victoria echipei lor, Olympiacos Pireu.

În fine, Tremmel Darden are o participare la Final Four. Ea s-a consemnat anul trecut, când a pierdut finala cu Real Madrid.

Giannis Sfairopoulos este antrenorul lui Olympiacos. El se află la prima participare ca principal. În calitate de asistent a participat la finala pierdută în fața lui Olympiacos, de către CSKA Moscova, în anul 2012.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.