Oldenburg s-a calificat în finala Bundesligii germane

EWE Baskets Oldenburg s-a calificat în finala Bundesligii germane la baschet masculin. Gruparea manageriată de o femeie a reușit să elimine revelația sezonului regulat și câștigătoarea acestuia, Ratiopharm Ulm.

Meciul 5, decisiv, a fost găzduit de Ulm. Oaspeții s-au impus cu scorul de 78-75. A fost a 3-a partidă în această serie adjudecată de oaspeți.

Rickey Paulding a totalizat 27 puncte pentru formația învingătoare.

Scorul general a fost de 3-2.

Oldenburg se califică în finala Bundesligii după ce a încheiat sezonul regulat pe locul al 5-lea. În primul tur al playoff-ului a depășit pe Bayreuth, a 4-a clasată.

Astfel, EWE Baskets Oldenburg revine în finala Bundesligii  după o absență de patru ani. Formația amintită a pierdut finala din 2013, disputată în compania aceluiași adversar pe care îl va întâșni și de această dată, Brose Baskets Bamberg.

Brose Baskets a câștigat nouă din ultimele 14 ediții de campionat desfășurate în Germania, EWE Baskets a câștigat un titlu național în acest interval.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.