Oficial. Dejan Radonjic nu mai este antrenorul Stelei Roșii Belgrad!

Steaua Roșie Belgrad a confirmat pe cale oficială despărțirea de antrenorul Dejan Radonjic. Muntenegreanul luase decizia de a renunța la funcție chiar în ziua încheierii sezonului 2016/17.

Clubul belgrădean a emis un comunicat prin intermediul căruia a anunțat încheierea raporturilor contractuale. După câștigarea unui nou titlu de campion alături de Steaua Roșie, Radonjic a declarat că se simte nevoit să renunțe întrucât datoriile clubului față de jucători au creat o stare de epuizare mentală pe care nu este dispus să o mai suporte.

Radonjic a câștigat nouă trofee la cârma Stelei Roșii Belgrad. El a triumfat în Liga Adriatică, Superliga și Cupa Serbiei de mai multe ori. De asemenea, a obținut calificări în fazele superioare ale EuroCup și Euroligii, fiind apreciat de către colegii de breaslă pentru productivitate, performanța sportivă și jocul pe care echipa l-a dezvoltat.

Steaua Roșie a dorit să continue colaborarea cu Radonjic. Acesta este și motivul pentru care anunțul vine atât de târziu. Conducerea clubului amintit a purtat mai multe discuții cu antrenorul și agentul acestuia, dar nu a fost cale de întoarcere.

Rămâne de văzut cine va fi numit drept înlocuitor. Principal favorit este Dusko Ivanovic, ultima dată la Khimki Moscova.

Cert este că Steaua Roșie a pierdut aproape toate piesele de bază din ultimul sezon. Este vorba despre Charles Jenkins (Khimki Moscova), Marko Guduric (Fenerbahce Istanbul), Luka Mitrovic (Brose Baskets), Stefan Jovic (Bayern Munchen) și Marko Simonovic (Zenit St. Petersburg). De asemenea, Ognjen Kuzmic este în discuții avansate cu Real Madrid și ar putea fi înlocuitorul lui Othello Hunter în echipa lui Pablo Laso.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.