Oficial. Anthony Bennett a semnat cu Fenerbahce Istanbul!

Vineri (13.01)

Fenerbahce Istanbul a oficializat legitimarea lui Anthony Bennett. Americanul se alătură campioana Turciei după ce și-a reziliat contractul cu Brooklyn Nets.

Joi (12.01)

Fenerbahce Istanbul depune eforturi pentru a-și împlini visul, acela de a câștiga Euroliga. Echipa antrenată de Zeljko Obradovic a ajuns la un acord, potrivit eurohoops.net, cu Anthony Bennett. Anunțul oficial se lasă așteptat pentru moment.

Canadianul în vârstă de 24 ani, înalt de 2.03 metrim a fost ales cu prima opțiune în NBA Draft 2013 de către Cleveland Cavaliers. El a jucat în NCAA pentru UNLV, dar în liga profesionistă nord-americană nu a reușit să confirme așteptările.

Jucător de poziția 4, Bennett va acoperi exact acolo unde formația turcă pare cea mai descoperită după ce pe tot parcursul acestui sezon a acoperit momentele în care Pero Antic a absentat cu fie cu un jucător de poziția 5, fie cu unul de poziția 3. În plus, Antic nu a mai oferit prestațiile din sezonul anterior.

Bennett are 151 meciuri în NBA cu medii pe carieră de 4.4 puncte și 3.1 recuperări în aproape 13 minute pe partidă. El a jucat 23 meciuri în acest sezon pentru Brooklyn Nets și a avut medii de 5 puncte și 3.4 recuperări, fiind concediat pe 9 ianuarie.

Dacă va oficializa legitimarea lui Bennett, lotul lui Fenerbahce va cuprinde zece jucători străini, fără a-l include pe naturalizatul Bobby Dixon. Turcii pot folosi un număr nelimitat de străini în Euroligă, dar în campionatul intern au voie cu cel mult șase.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.