Numiri în funcții la loturile naționale universitară, respectiv de tineret (U20)

Biroul Federal al Federației Române de Baschet a aprobat în unanimitate de voturi, pe data de 30 ianuarie anul curent, numirea în funcții a antrenorilor pentru loturile naționale ale României la nivel universitar, U20 masculin, respectiv feminin.

Marcel Țenter (foto) este antrenorul principal al echipei naționale universitare de baschet masculin. Acesta a fost antrenorul echipei naționale de seniori în ultimii doi ani.

baschet_

Claudiu Fometescu este antrenorul principal al echipei naționale de tineret (U20) masculin. El a ocupat funcția de asistent la lotul U20 din 2013.

Ionel Brustur este antrenorul echipei naționale de tineret (U20) feminin.

Echipa națională de baschet masculin seniori a României nu va avea activitate în vara anului 2015.

Echipa națională de baschet feminin seniori a României este antrenată de Florin Nini și va participa la EuroBasket Women 2015, eveniment co-organizat în România.

Foto: digisport.ro

Articole din aceeași categorie

2 comentarii On Numiri în funcții la loturile naționale universitară, respectiv de tineret (U20)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.