Noutăți, oficiale și neoficiale, despre BC Mureș

David Engi se va întoarce la BC Mureș din sezonul următor. Sportivul format de finalista precedentelor două ediții de campionat evoluează în actualul sezon competițional la Timba Timișoara, în Liga 1 de baschet masculin.

Născut pe 9 februarie 1997, Engi este fundaș. El devine important din sezonul următor prin prisma implementării regulii jucătorului român sub 23 ani.

Informația lgată de Engi a fost furnizată pe pagina de facebook BC Mures Fan Club, adică ea nu a fost confirmată pe cale oficială de club.

Engi David will return to BC Mures for the next season (2017-2018) and he will be one of the U23 players that can play…

Posted by BC Mures Fan Club on 9 Mai 2017

De notat că BC Mureș a anunțat pe cale oficială prelungirea contractului pentru Goran Martinic. Muntenegreanul are deja trei sezoane la activ în culorile alb-albastre și o experiență totală de cinci sezoane în Liga Națională a României.

Pe de altă parte, aceeași pagina de Facebook a notat zilele trecute că pivotul Szabolcs Santa are contract valabil cu BC Mureș pentru sezonul competițional 2017/18.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.