Noul sezon NBA demarează în direct la Dolce Sport 1

Dolce Sport va transmite liga profesionistă nord-americană de baschet masculin (NBA) și în sezonul 2016/17. Postul TV amintit a anunțat că în cursul dimineții de miercuri (26.10), cu începere de la ora 03:00, va oferi prima transmisiune în direct a sezonului 2016/17.

La data și ora amintite, pe Dolce Sport 1, va fi transmisă confruntarea dintre Cleveland Cavaliers, campioana NBA, respectiv New York Knicks.

Acesta va fi primul meci al sezonului competițional 2016/17. În cadrul aceleiași zile, dar cu trei ore mai târziu, sunt programate următoarele meciuri:

Portland vs Utah
Golden State vs San Antonio

Programul transmisiunilor TV poate fi consultat AICI.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.