O nouă sursă de venit pentru echipele din NBA – Publicitate pe echipamentul de joc

Cleveland Cavaliers au anunțat semnarea unui contract cu compania producătoare de anvelope Goodyear. Parteneriatul se referă la apariția siglei companiei amintite pe echipamentul de joc al campioanei NBA în exercițiu.

Gruparea din Ohio va încasa 10 milioane dolari pe sezon în cadrul acestui parteneriat. Contractul intră în vigoare din sezonul 2017/18.

Cleveland devine a 6-a echipă care semnează un contract prin care va afișa publicitate pe echipamentul de joc. Această prevedere intră în vigoare la nivelul ligii profesioniste din sezonul următor.

Celelalte cinci echipe care vândut publicitate pe echipamentul de joc sunt Philadelphia 76ers (StubHub), Boston Celtics (General Electric), Brooklyn Nets (Infor), Sacramento Kings (Blue Diamond) și Utah Jazz (Qualtrics).

Potrivit USA Today, contractele celor cinci formații amintite sunt cuprinse între 5 și 8 milioane dolari. Contractul lui Cleveland este mai mare deoarece este campioana NBA și are mai multă expunere, fiindu-i transmise cele mai multe meciuri într-un sezon.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.