O nouă înfrângere pentru România U16 feminin

România a pierdut meciul cu Cehia, scor 28-70, contând pentru turneul locurilor 9-16, la Campionatul European U16 feminin Divizia A ediția 2017. Competiția se desfășoară la Bourges, Franța, fiind transmisă în direct pe internet.

Jocul nu a avut istoric, fiind controlat la toate capitolele de Cehia. Această echipă a câșigat fiecare sfert și a ținut naționala României la sub 30 puncte marcate. Scorul pe secvențe: 15-7, 18-6, 15-6, 22-9.

Tricolorele au terminat meciul cu doar 16% la aruncările din acțiune, incluzând un raport de 1/17 la aruncările de trei puncte.

Laura Vaida (foto) a avut 8 puncte, 8 recuperări pentru 16 la eficiență în 28 minute de joc. Stefania Ionescu a adăugat 7 puncte, 7 recuperări.

Acesta este al 5-lea eșec din tot atâtea partide disputate de elevele lui Mădălin Piperea și Romela Cristea.

Vineri (11.08), cu începere de la ora 14:00, România se duelează cu Olanda. Meciul contează pentru turneul locurilor 13-16 și este decisiv în lupta pentru retrogradare. Învinsa va fi retrogradată, în timp ce învingătoarea va trebuie să mai câștige un meci pentru a se menține în Divizia A. Confruntarea cu batavele este transmisă în direct pe canalul YouTube FIBA.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.