Nikola Siladji tot mai aproape de Partizan Belgrad

Nikola Siladji a reușit să lase o bună impresie în cele două săptămâni petrecute în pregătirile lui Partizan Belgrad. Sportivul ex-iugoslav este dorit de către Dusko Vujosevic, care este decis să-l legitimeze pentru sezonul competițional 2015/16.

Așa cum s-a anunțat la momentul oportun, Siladji a fost prezent la reunirea lui Partizan, ce s-a consemnat la 17 august. El se află de atunci sub comanda staff-ului tehnic al celui mai titrat club din baschetul sârbesc. Potrivit informațiilor noastre, Nikola a convins colectivul de antrenori care lucrează cu jucătorii aflați în probe și se pare că Dusko Vujosevic este cel care sprijină legitimarea sportivului care a jucat pentru Gaz Metan Mediaș în sezonul precedent.

Totuși, trebuie notat că în prezent planează incertitudinea asupra celebrului club belgrădean. Predrag Danilovic a renunțat la funcția de președinte, iar autoritățile de la Belgrad par decise să scape legendarul club de datoriile cifrate undeva la suma de 5 milioane euro și să instaureze un climat propice sportului de performanță demn de renumele lui Partizan cu condiția ca Dusko Vujosevic să renunțe la funcția de antrenor. Acesta nu pare dispus să iasă din scenă în acest mod, astfel încât situația de incertitudine continuă, cu atât mai mult cu câte „Dule” Vujosevic este adulat de către „Grobari” – suporterii lui Partizan.

Informația ne-a parvenit din surse neoficiale. Presa din Serbia nu a mai făcut referire la situația lui „Sila” în ultimele două săptămâni, iar site-ul oficial al lui Partizan nu a anunțat nimic în legătură cu jucătorul amintit până la această oră. Potrivit surselor noastre trecerea lui Siladji la Partizan este mai mult decât sigură în condițiile actuale.

Dacă lucrurile se vor concretiza, iar Siladji va semna un contract cu formația din Belgrad, atunci Gaz Metan se va orienta asupra legitimării a doi jucători străini pentru acoperirea poziților 4-5.

Reamintim că zilele trecute Partizan Belgrad l-a înregimentat pe Edi Sinadinovic, un alt jucător ce a evoluat în Liga Națională a României.

Articole din aceeași categorie

2 comentarii On Nikola Siladji tot mai aproape de Partizan Belgrad

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.