Nikola Jevtovic a semnat cu campioana Bosniei. Niksa Bavcevic nu mai e antrenorul campioanei Elveției!

Nikola Jevtovic este noul jucător al echipei Igokea Aleksandrovac. Sârbul sosește de la Steaua CSM EximBank București.

Jucător de pozițiile 4-5, Jevtovic a petrecut sezonul 2016/17 în Liga Națională, având medii de 8.9 puncte și 4.2 recuperări pe partidă. El a bifat 22 prezențe în campionatul României, însă a ieșit din rotația echipei militare după numirea în funcție a lui Jukka Toijala, respectiv venirea la echipă a jucătorilor Iuri Fraseniuc (autohton de poziția 4), respectiv Randal Falker (poziția 5).

Potrivit contului oficial de Twitter al Ligii Adriatice – competiție în are campioana Bosniei va evolua în sezonul 2017/18, Jevtovic a semnat un contract pe un sezon cu opțiune pentru al 2-lea. Este genul de angajament pe care Jevtovic l-a avut și la Steaua.

În altă ordine de idei, BBC Monthey a anunțat înlocuirea antrenorului Niksa Bavcevic cu Branko Milisavljevic. Acesta își va începe cariera de antrenor imediat după încheierea celei de jucător. Milisavljevic a evoluat ultima dată pentru Geneva Lions.

De notat că Bavcevic a ghidat pe Monthey spre titlul de campioană a Elveției în sezonul 2016/17. În plus, echipa amintită a jucat finala cupei în Țara Cantoanelor. Bavcevic a antrenat pe BBC Monthey între 2015 și 2017.

Foto: Cătălin Soare / www.spotaction.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.