NBA și Nike au prezentat parteneriatul

Nike și NBA au organizat o ceremonia specială prin intermediul căreia au prezentat în mod oficial începutul parteneriatului. Celebra companie producătoare de echipament sportiv a devenit noul sponsor tehnic al echipelor din liga profesionistă nord-americană.

În cadrul acestei ceremonii a fost prezentat echipamentul de joc pentru sezonul competițional 2017/18 al fiecărei din cele 30 de echipe angrenate în competiție. Din partea fiecărei echipe a fost prezent câte un jucător (foto) aflat sub contract cu respectiva grupare, purtând echipamentul de culoare închisă. În schimb, echopamentul de culoare deschisă (alb) a fost prezentat pe manechini.

Între participanți s-au numărat suprstaruri ale ligii precum Kevin Durant, Blake Griffin, Paul George și alții.

Foto: NBA.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.