Nicolo Melli are un acord cu Fenerbahce, susține presa italiană

Nicolo Melli are un acord verbal cu Fenerbahce Istanbul. Informația a apărut chiar în ziua semifinalelor Euroligii – ediția 2016/17, în presa scrisă din Italia.

Melli a evoluat în ultimii doi ani sub comanda lui Andrea Trinchieri, la Brose Baskets Bamberg. Conducerea clubului german a anunțat deja că și-a luat gândul de la acest jucător și că îi va fi imposibil să-l păstreze pentru sezonul 2017/18.

Potrivit Gazzetta Dello Sport, Melli urmează să semneze un contract cu campioana Turciei, urmând să evolueze sub comanda lui Zeljko Obradovic începând din stagiunea următoare. Se pare că Melli nu are oferte din NBA, acolo unde și-ar dori să evolueze.

Dincolo de dorința lui Obradovic de a-l legitimat pe unul dintre cei mai buni jucători de poziția 4 din Europa, Melli poate fi atras spre Istanbul nu doar cu un salariu consistent și posibilitatea de a evolua pentru unul dintre cele mai puternice cluburi ale Euroligii, ci și prin faptul că Maurizio Gherardini, managerul lui Fener, este compatriot al lui Melli.

În 23 meciuri jucate, Melli a avut medii de 9.2 puncte, 6.5 recuperări și 2.7 pase decisive pentru 14.7 la eficiență în 29 minute pe meci la nivel de Euroligă în sezonul 2016/17. În vârstă de 26 ani, înalt de 2.05 metri, Nicolo Melli are șapte sezoane în Euroligă, cinci cu Milano și două cu Brose Baskets. El are 135 meciuri jucate în această competiție.

Melli ar urma să-l înlocuiască pe Pero Antic la Fenerbahce Istanbul. El ar putea deveni al 2-lea jucător italian din lotul galben-albaștrilor după Luigi Datome, dacă și acest jucător va continua alături de campioana Turciei.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.