Nick Novak este noul fundaș al Craiovei

SCM Universitatea Craiova a oficializat egitimarea lui Nick Novak. În vârstă de 27 ani, înalt de 1.83 metri, americanul este fundaș. Potrivit site-ului oficial al grupării oltene, Novak va acoperi atât poziția 1, cât și poziția 2.

În ultimii doi ani, Novak a jucat pentru Ovarense Dolce Vita. Pe parcursul ultimei stagiuni a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai competiției. El contribuit cu 20.1 puncte, 5.8 pase decisive și 4.0 recuperări în aproximativ 36 minute pe meci. Nick a avut un procentaj de 50% la aruncările din acțiune.

La nivel profesionist, Novak a mai jucat în Germania. El a absolvit universitatea Pitt-Johnstown.

Acesta devine al 8-lea transfer perfectat de Craiova în vara anului 2017. Ceilalți șapte jucători sosiți sunt Iulian Orbeanu, Martin Paasoja, Jamar Samuels, Earl Watson, Maxim Kikus, Josh Greene, Radu Vîrnă. De asemenea, oltenii continuă colaborarea cu Vlad Solopa, Mihai Gavrilă, Iulian Corneanu.

Noul antrenor al echipei este israelianul Rami Hadar.

Craiova începe sezonul 2017/18 în Cupa României, în compania lui BC SCM Timișoara.

Foto: Ovarense Dolce Vita Basquetebol

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.