Dani Popescu s-a despărțit de Politehnica Iași

Dani Popescu s-a despărțit de Politehnica Iași. Cele două părți au semnat clauza de reziliere a contractului.

Baschetbalistul în vârstă de 29 ani semnase cu formația nou promovată în primul eșalon baschetbalistic al României pe parcursul acestei veri. Popescu a revenit în activitate după o complicată problemă medicală la picior. El a evoluat pe parcursul sezonului 2016/17 alături de BC Mureș, cu care a disputat finala Cupei României și a disputat cea mai echilibrată serie în primul tur al playoff-ului LNBM, pierdută cu 2-3 în compania lui CSU Sibiu.

De-a lungul carierei, Dani Popescu a evoluat pentru Rapid București, Steaua București, CS Otopeni, BCM U Pitești, respectiv CSM CSU Oradea. El a fost component al echipei argeșene care a cucerit Cupa României în 2012, însă nu a evoluat la turneul final din cauza unei accidentări la mână. De asemenea, Dani a disputat o finală de campionat și una de cupă alături de gruparea bihoreană.

Dani Popescu și Poli Iași au ajuns la un acord în ceea ce privește rezilierea contractului. Totodată, se pare că baschetbalistul originar din București are mai multe oferte din LNBM.

Foto: Csaba Toth / www.bcmures.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.